Kreativ och Affärsfokuserad produktutveckling

Riktigt lönsamma produkter är resultatet av en strukturerad arbetsprocess och ett kreativt samspel med dig som kund

Passionerade solutionister skapar lönsamhet utöver det vanliga

Resultat skapas av människor som drivs av nyfikenhet och vilja att utmana existerande teknik. Vi kallar dem solutionister.

Framgångsrika produkter som får världen och vardagen att fungera bättre

Välkommen till ett produktutvecklingshus som vill flytta fram gränserna för vad som anses möjligt

Relationer och helhetstänk skapar förutsättningar

Lönsamma lösningar förutsätter ett helhetstänkande där inget lämnas åt slumpen och en relation som övergår vanlig kund/leverantörsförhållande

Oxyma Innovation

Vi är proffs på produktutveckling av serietillverkade produkter. Varje dag, året runt, hjälper vi våra kunder med deras utvecklingsprojekt. Inget projekt är det andra likt och utmaningarna varierar liksom våra kunders behov och förutsättningar.

Oftast tar vi helhetsansvaret för att planera och genomföra projekt under egen ledning. 

 

Läs mer

Kundcase

Se alla Tidigare uppdrag

Bli en solutionist

Det går bra för oss på Oxyma och i takt med att företaget växer behöver vi bli fler erfarna produktutvecklare. Om du har hunnit en bit i din karriär, gillar vårt arbetssätt och känner att du vill fortsätta utvecklas i ett företag som växer så finns möjligheterna hos oss.

Lediga tjänster

Sagt om oss

På en månad fick vi ett tiotal förslag av Oxyma. Samtliga idéer var fullt genomförbara och kalkylerade med profit and loss.

Anton Kaya Cale

Oxyma har bred kompetens som täcker hela vägen från projektledning till konstruktion. De har också spetsen på beräkningar och modellering, och inte minst - mer kapacitet. För oss som jobbar med det löpande arbetet är det ibland svårt att få tid till större utvecklingsprojekt.

Ronny Melander Hantverksdesign

Ett urval av våra kunder