Människorna som är Oxyma

Det blir som vi är och summan av det vi kan. Därför är vi en unik mix av olika personligheter som har viljan och kunskapen att skapa resultat utöver det vanliga inom produktutveckling. Tillsammans bygger vi en öppenhjärtig, familjär och inspirerande kultur som får var och en att lyfta lite till. Här är några citat som speglar våra upplevelser av Oxyma som arbetsplats, våra drivkrafter och det vi tycker krävs som solutionist.

”– Det finns flera saker som triggar mig. Jag gillar att få stort eget ansvar, spelrum för mina idéer och möjlighet att rita och konstruera så varierande produkter. Jag gillar också att vi har en mycket bra och prestigelös stämning.

För att kugga i min yrkesroll tror jag att man måste vara nyfiken, pådrivande, analytisk och noggrann.”

David Skantze
Produktutvecklare

”Oxyma är ett spännande företag med många roliga kunder och en engagerad ledning. Jag gillar också att det är en öppen och positiv stämning som inspirerar mig när jag kommer till kontoret eller springer på kollegorna på månadsmötet. De är pigga, nyfikna, gillar ny teknik och det är alltid lätt att fråga dem om råd eller få stöd. Det gör även att kunskapsöverföringen mellan oss konsulter blir god. Tillsammans skapar vi ett konstruktivt klimat som jag tror är bra för allas utveckling helt enkelt.

I min roll får jag mycket eget ansvar. Vidare får jag nya utmaningar varje gång jag börjar på ett nytt uppdrag.

För att funka bra i min roll tror jag att man ska vara nyfiken, engagerad och tycka om att samarbeta med olika typer av människor.”

Agnes Lundström
Mekanikutvecklare 

”Oxyma är för mig som är teknikintresserad ett lagom stort företag som jobbar med spännande och utmanande projekt och ofta i framkant på teknikutvecklingen. Storleken på företaget gör att jag känner alla kollegor och vilken inriktning som verksamheten har. Vi har också en bra stämning och ett arbetsklimat som tillåter samarbete tvärs igenom vår organisation. Detta gör att samanhållningen och trivseln är hög och att jag känner mig trygg i att kunna bolla idéer och be om hjälp när det behövs. Oxyma satsar även på att alla konsulter även de som sitter ute hos kund regelbundet träffas för att utbyta erfarenheter och utvecklas gemensamt.

Som senior projektledare på Oxyma drivs jag av att få jobba med olika typer av projekt och att få träffa nya kunder med ständigt nya utmaningar. Detta är väldigt lärorikt och jag utvecklas hela tiden professionellt och som person. Jag behöver också vara flexibel för att snabbt komma in i varje projekt och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Lika självklart måste jag vara affärsmässig för att driva projekt mot uppsatta mål och även utveckla och få en bra kundrelation för fortsatt samarbete. Att vara kvalitetsmedveten och leverera rätt lösning inom given budget och tid är också avgörande för att lyckas med våra uppdrag."

 

Jörgen Larsson
Sr Projektledare