31 januari, 2019

Oxyma Innovation på Moment

Oxyma Innovation på Moment

På torsdag den 31 januari är det dags för årets upplaga av Moment, arbetsmarknadsmässan som anordnas av Maskinsektionen på KTH. Mikaela och Maja från Oxyma Innovation kommer att finnas på plats för att svara på frågor kring hur det är att jobba som produktutvecklare och konstruktör, men framförallt: hur det är att vara en Oxymian!

 

Varmt välkomna till vår monter och glöm inte att följa oss på LinkedIn! Då är ni med och tävlar om att vinna bl.a. en SEEKER RC från Silva som vi på Oxyma har hjälpt till att forma.

Vill du veta mer om Oxyma och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss på

newbusiness@oxyma.se
+46 733 17 53 03

15 november, 2018

Oxyma Innovation lanserar ny grafisk profil.

Oxyma Innovation lanserar ny grafisk profil.

 

Oxyma ska ligga i framkant och uppfattas som modern och nyskapande. För att vara trovärdig är det viktigt att utstråla och kommunicera det man är. Oxyma har därför arbetat med att identifiera vår position utifrån hur vi hjälper våra kunder och vilka vi är. Det vi fann var att Oxyma är och uppfattas som ett litet företag som är snabbt och flexibelt med fokus på att utveckla lönsamma produkter – En specialist inom produktutveckling. Med positionen, vår vision och vår affärsidé klar behövde Oxyma en grafisk profil som utstrålade något modernt, nyskapande digitalt och ingenjörsmässigt. Vi tog hjälp av en av väldens bästa grafiska designer, Igor Kazakoff på KAZAKOFF DESIGN, som tre gånger erövrat titeln ”Best of the best” vid Red Dot award.

Igor placerade en nolla, som redan på 600-talet lade grunden för matematiken och ingenjörskonsten, i smältdegeln. Lade till en etta som är det moderna i det digitala som mellan noll och ett. Behöll den affärsfokuserade punkten från Oxymas ursprung. Resultatet OI. Eller…

image

Vår vision

Vi är övertygade om att världen kan bli bättre och att ingenjörskonsten är grunden för det.

Vare sig det handlar om att göra produkter mer lönsamma, mer hållbara, mer kostnadseffektiva, mer attraktiva eller lättare för användaren att använda, så är det ett jobb som inkluderas i våra ingenjörers kompetensområde. Det är det vi brinner för i vårt produktutvecklingshus – Produktutveckling med användaren och affären i fokus.

 

 

 

Vår affärsidé

Oxyma Innovation levererar affärsfokuserade tjänster för produktutveckling eller hela utvecklingsfunktioner till företag med behov av serietillverkning av fysiska produkter. Genom att definiera och realisera, utvecklar vi produkten och kundens affärsmöjlighet.

Därför ska vi alltid vara en liten men snabb och flexibel utvecklingspartner för våra kunder som är fokuserad på det innovativa, som skapar affären och resultat.

 

Välkommen och kontakta Oxyma Innovation!