Om oss

Hur allt började

Det var i början av 2000-talet som Oxymas grundare Johan Norelius började fundera kring lönsamheten i olika utvecklingsprojekt. Enligt en forskningsrapport var det bara tre av tio projekt som resulterade i lönsamma produkter. Det berodde inte på att produkterna inte fungerade eller att innovationsgraden var för låg, snarare tvärt om. Fokus på teknik och strävan efter en fulländad teknisk lösning gjorde ofta att lönsamheten i affären försvann. Problemet låg nästan alltid i hur projekten genomfördes utifrån tydligheten i förutsättningarna och vilka behov man skulle tjäna pengar på. Ur denna insikt föddes idén till Oxyma Innovation och 2004 fick företaget sitt första uppdrag.

image

Oxyma Idag

I dag är Oxyma ett produktutvecklingshus som inte bara gör kreativa och tekniskt avancerade lösningar. På Oxyma Innovation ser vi alltid till helheten och utvecklar produkter som kapitaliserar på affärsmöjligheterna. 

Sedan starten har vi drivit och deltagit i hundratals framgångsrika projekt som resulterat i nyskapande lösningar och lönsamma produkter.

 

Vår vision
Vi är övertygade om att världen kan bli bättre och att ingenjörskonsten är grunden för det.
Vare sig det handlar om att göra produkter mer lönsamma, mer hållbara, mer kostnadseffektiva, mer attraktiva eller lättare för användaren att använda, så är det ett jobb som inkluderas i våra ingenjörers kompetensområde. Det är det vi brinner för i vårt produktutvecklingshus – Produktutveckling med användaren och affären i fokus.

 

Vår affärsidé
Oxyma Innovation levererar affärsfokuserade tjänster för produktutveckling eller hela utvecklingsfunktioner till företag med behov av serietillverkning av fysiska produkter. Genom att definiera och realisera, utvecklar vi produkten och kundens affärsmöjlighet. Därför ska vi alltid vara en liten men snabb och flexibel utvecklingspartner för våra kunder som är fokuserad på det innovativa, som skapar affären och resultat.

 

Vill du att vi ska kontakta dig?

Detta är ingen korrekt epost-adress.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Karriär

Kundcase

Kontakt

Vill du veta mer om Oxyma och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss på

newbusiness@oxyma.se
+46 733 17 53 03