Oxyma Innovation Syd söker

Konstruktör inom maskinteknik

Oxyma Innovation är ett produktutvecklingshus ursprungligen från Stockholm med mer än 10 år i branschen som nu etablerar sig i Helsingborg. Vi erbjuder konsulttjänster inom konstruktion, industridesign och projektledning ute hos kund och även in-house. Vi jobbar med små och stora projekt inom industri och med konsumentprodukter. Bland kunderna finns allt från gruv-, livsmedelsindustri, medtech och mindre utvecklingsföretag.

image

Din utmaning

I din roll som konstruktör hos oss kommer du att sätta din professionella kapacitet, sociala begåvning och ditt nytänkande på prov. Du får du jobba under stort eget ansvar och borra djupt i kundens problematik för att komma upp med de mest innovativa och lönsamma produkterna. Du blir en del av ett företag i stark framåtrörelse, familjär kultur, hög rolighetsfaktor och stort spelrum för din personlighet. Du som är rätt för uppdraget blir också medskapare till framtidens produktutvecklingshus med högt i tak för dina idéer och generösa utvecklingsmöjligheter.

 

Du har

Vi förväntar oss att du är högskoleingenjör eller motsvarande inom maskinteknik med som lägst 3 års erfarenhet av produktutveckling och att du behärskar några av CAD programmen Inventor, Creo, SolidWorks eller SolidEdge. Det är också bra om du har erfarenhet från tyngre industri och har kunskap om svetsade konstruktioner, plåtbearbetning samt skärande bearbetning.

 

Du är

Vi söker nu dig som vill vara med och etablera och utveckla Oxyma Innovation Syd i Helsingborg. Du är en sann problemlösare och samtidigt lite av en entreprenör som vill vara med och ta vårt kontor i Helsingborg till nya höjder. Då vi jobbar i nära samarbete med våra kunder behöver du kunna sätta dig in i kundens förutsättningar och komma upp med kreativa lösningar, som både är tekniskt och affärsmässigt hållbara.

 

Vill du

Är du den person vi söker, tveka inte att höra av dig. Märk ansökan och bifogade filer med ditt namn och ”OxymaSydMaskin2019”. Sista ansökningsdag är den 30 april 2019 och vi besvarar ansökningar löpande. Jag som söker efter dig heter Mattias Ring och är VD på Oxyma Innovation Syd i Helsingborg. För frågor kan du kontakta mig på mattias.ring@oxyma.se eller 0705507715

Ansök här

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta är ingen korrekt epost-adress.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Utbildningsnivå

Bifoga filer (Max filstorlek 10mb)

Du måste godkänna vår integritetspolicy

Formuläret kunde ej skickas.

Lediga jobb Oxyma Innovation Syd

Konstruktör inom Mekanik

Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker efter Skånes skarpaste ingenjörer. Vi vet att du vill prova något nytt. Vi har lediga tjänster som passar dig.

Konstruktör inom Mekatronik

Vet du om att du vill byta jobb? Vi har lediga tjänster för dig som vågar prova. Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker nu efter Skånes skarpaste ingenjörer.