Kompakta rensmaskinen RZ1

Renzorato

Uppdrag

Från ett tomt blad utveckla marknadens bästa rensmaskin som Renzorato med stolthet kan ställa ut på mässor! 

image

Renzorato når nya marknader med rensmaskinen RZ1

Renzorato levererar professionell rensutrustning för avlopp, skorstenar och industriella applikationer där det vanligaste användningsområdet är fräsning inför relining.

 

Produkterna utvecklas i nära samarbete med kunderna vilket ger ett sortiment som kännetecknas av att vara robust, användarvänligt och anpassat för verkligheten. Målet är också att vara innovativa i hur kunderna kan utföra sitt arbete.

 

När RZ1 skulle utvecklas ville Renzorato med innovationer erbjuda kunderna en robust och stark maskin som effektiviserar och förenklar arbetet.

 

Användarvänlighet är centralt vilket har lett till en kompakt maskin som är delbar och enkel att hantera även i mindre utrymmen.

 

Radiokontrollen ger också användarna en fördel då de inte alltid kan stå nära maskinen. Möjligheten att skifta trummor med olika slanglängder ger också en stor flexibilitet.

 

”RZ1 har öppnat dörrar internationellt. Den passar väldigt bra på flera Europeiska marknader där det är vanligt att varje bostadsägare ansvarar för rören fram till stammen”

 

Philip Grip, Renzorato

Vill du att vi ska kontakta dig?

Detta är ingen korrekt epost-adress.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Relaterat innehåll

Kontakt

Tjänster

Karriär