Karriär

Produktutveckling genom ingenjörskonst. Vare sig det handlar om design, konstruktion, mekanik, elektronik, mekatronik eller projektledning. Eller allt däremellan.
Om du uppskattar det lilla företaget där alla känner och bryr sig om alla kommer du att trivas hos oss. Det innebär mycket ansvar, hårt arbete – men också stora frihetsgrader. Vi förväntar oss att alla skall vara delaktiga i att förbättra för våra uppdragsgivare, deras kunder och världen vi lever i. För att garantera vår storlek har vi bestämt en gång för alla att vi aldrig skall bli fler än 75 personer.

Så funkar det på Oxyma Innovation – ett av Skandinaviens minsta produktutvecklingshus.

Lediga jobb

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Produktutvecklare inom mekanik

Vi letar efter Sveriges härligaste mekanikutvecklare! Hos oss kan du vara säker på att du alltid kommer att ställas inför nya utmaningar. Vi arbetar med många olika kunder i olika branscher och olika storlekar. Gemensamt för alla våra projekt är att vi jobbar tillsammans och delar med oss av vår kunskap till varandra.

Tjänster

Kundcase

Kontakt