Karriär

Produktutveckling genom ingenjörskonst. Vare sig det handlar om design, konstruktion, mekanik, elektronik, mekatronik eller projektledning. Eller allt däremellan.
Om du uppskattar det lilla företaget där alla känner och bryr sig om alla kommer du att trivas hos oss. Det innebär mycket ansvar, hårt arbete – men också stora frihetsgrader. Vi förväntar oss att alla skall vara delaktiga i att förbättra för våra uppdragsgivare, deras kunder och världen vi lever i. För att garantera vår storlek har vi bestämt en gång för alla att vi aldrig skall bli fler än 75 personer.

Så funkar det på Oxyma Innovation – ett av Skandinaviens minsta produktutvecklingshus.

Lediga jobb

Mekanikkonstruktörer - Produktutvecklare

Vi letar efter Sveriges bästa mekanikkonstruktörer. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Erfaren projektledare

Vi letar efter Sveriges bästa projektledare, en passionerad produktutvecklare med förmågan att leda projekt med både mekanik, elektronik och mjukvara. En erfaren person som tröttnat på stora anonyma byråkratiska arbetsplatser.

Lediga jobb Oxyma Innovation Syd

Konstruktör inom maskinteknik

Vill du vara med och ta Helsingborgskontoret till nya höjder? Är du en av Sveriges bästa ingenjörer som är trött på vardagslunken och vill du prova på någonting nytt? Då har vi det du söker efter!

Konstruktör inom mekanik

Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker efter Skånes skarpaste ingenjörer. Vi vet att du vill prova något nytt. Vi har lediga tjänster som passar dig

Konstruktör inom mekatronik

Vet du om att du vill byta jobb? Vi har lediga tjänster för dig som vågar prova. Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker nu efter Skånes skarpaste ingenjörer.

Tjänster

Kundcase

Kontakt