Karriär

Produktutveckling genom ingenjörskonst. Vare sig det handlar om design, konstruktion, mekanik, elektronik, mekatronik eller projektledning. Eller allt däremellan.
Om du uppskattar det lilla företaget där alla känner och bryr sig om alla kommer du att trivas hos oss. Det innebär mycket ansvar, hårt arbete – men också stora frihetsgrader. Vi förväntar oss att alla skall vara delaktiga i att förbättra för våra uppdragsgivare, deras kunder och världen vi lever i. För att garantera vår storlek har vi bestämt en gång för alla att vi aldrig skall bli fler än 75 personer.

Så funkar det på Oxyma Innovation – ett av Skandinaviens minsta produktutvecklingshus.

Lediga jobb

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Lediga jobb - Oxyma Innovation Syd i Helsingborg

Konstruktör inom maskinteknik

Vill du vara med och ta Helsingborgskontoret till nya höjder? Är du en av Skånes bästa ingenjörer som är trött på vardagslunken och vill du prova på någonting nytt? Då har vi det du söker efter!

Konstruktör inom Mekanik

Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker nu efter Skånes skarpaste ingenjörer. Vi vet att du vill prova något nytt. Vi har lediga tjänster som passar dig.

Konstruktör inom Mekatronik

Vet du om att du vill byta jobb? Det vet vi och vi har lediga tjänster för dig som vågar prova. Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker nu efter Skånes skarpaste ingenjörer.

Tjänster

Kundcase

Kontakt