Om oss

Hur allt började

Oxyma är produktutvecklingshuset som tar fram tekniskt avancerade lösningar. Vi väver alltid in produktens plats på marknaden och möjligheten till goda affärer i de projekt vi tar oss an. Sedan starten har vi drivit och deltagit i hundratals framgångsrika projekt som resulterat i nyskapande lösningar och lönsamma produkter. Vill du vara ett av dem?

 

Kontakta oss

image

Från idé till produkt

Idén till Oxyma Innovation växte fram i början av 2000-talet ur en vilja att skapa ökad lönsamhet i olika utvecklingsprojekt. Oxymas grundare Johan Norelius såg att flertalet produktutvecklingsprojekt på den svenska marknaden misslyckades i att åstadkomma lönsamhet. Ofta på grund av att fokus låg enbart på tekniken och inte tog hänsyn till affären. Även forskning visade på samma mönster.

 

Ur denna insikt startades Oxyma med syftet att erbjuda kreativ produktutveckling med användaren och affären i fokus. Vi tog oss an vårt första uppdrag 2004, och sedan dess har det rullat på. Idag kan du som tar hjälp av Oxyma få stöd i produktutveckling med fokus på funktion, design, materialval och tillverkningsprocess. Man skulle kunna säga att vi är den moderna uppfinnaren – nämligen produktutvecklare och tekniska problemlösare i ett.

Så jobbar vi

Vårt specialistområde är mekanik med inriktning mot modern teknologi och mjukvara. Men på Oxyma är det variationen i våra projekt och flexibiliteten i våra samarbeten som vi gillar allra bäst. Vi jobbar gärna nära våra partners för att skaffa oss den kunskap vi behöver för att effektivisera och följa upp affärs- och utvecklingsprocesser.

 

Oxyma är din personliga samarbetspartner som kan driva projekt från start till finish på ett prismedvetet och tidseffektivt sätt. Vår djupa kunskap kring såväl produktutveckling som marknad gör att vi kan erbjuda en helhetstjänst passande för era olika behov av produktutveckling och förfining av redan existerande produkter.

 

Se våra tjänster

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss för rådgivning eller ett nytt projekt? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Mer från Oxyma

Karriär

Kundcase

Kontakt