PRX – den modulära lyftvagnen

Pronomic

Uppdrag

Utveckla en modulär och ergonomisk batterilösning

image

PRX – den modulära lyftvagnen

Med den nya PRX-serien strävar Pronomic inte bara efter att tillgodose olika krav på vagnkonfigurationer, utan även efter att optimera produktionsprocessen och minimera lagernivåerna av komponenter.

 

Uppdraggivare: Pronomic

Uppdrag: Modulär och ergonomisk batterilösning

 

Pronomic, erkända som experter på materialhanteringslösningar, har dedikerat sig åt att erbjuda smarta och smidiga lösningar för hållbar säkerhet. Deras skräddarsydda mobila lösningar av högsta kvalitet sträcker sig över områden som lyftning, förflyttning, lastning och installation. Oavsett vilka utmaningar som uppstår i lyftprocessen är Pronomic redo att göra arbetet säkrare och smidigare för sina kunder.

 

Ökad nyttjandegrad är en stor USP

Ett modulärt grundkoncept som går att anpassa till många kunders lyftbehov har blivit nyckeln till framgång för Pronomic. Genom att samarbeta med Oxyma som partner har Pronomic kunnat generera fler innovativa lösningar på samma spår. Den nya batterilösningen, som enkelt går att frigöra från vagnen och den förbättrade ergonomin i vagnens hantering har varit centrala områden i utvecklingen.

 

”Kunden kan nu enkelt avlägsna batteriet för laddning och lika enkelt sätta fast ett färdigladdat batteri, vilket ökar användningsgraden av vagnarna jämfört med dagens lösningar. Dessutom möjliggör den modulära designen användning av olika batterityper med varierande batterikemi och kapaciteter”. Samuel Pierre, Utvecklingschef Pronomic

 

Med PRX-seriens uppdaterade design och förbättrade funktionalitet strävar Pronomic inte bara efter att öka kundens nyttjandegrad, utan även efter att befästa sin position som ledande experter på materialhanteringslösningar. Det uppdaterade handtaget på PRX-serien är ett ytterligare steg mot ökad ergonomi för användaren, vilket bidrar till en förbättrad arbetsupplevelse.

 

Lanseringen var en succée

Den nyligen lanserade PRX-serien har redan mottagit positiv feedback från både kunder och dotterbolag. Särskilt uppskattat är möjligheten att enkelt skapa kundkonfigurationer utan behov av djupgående programmeringskunskaper. Samtidigt inväntar Pronomic också godkännande av patentansökningar för den innovativa batterilösningen, vilket ytterligare kommer stärka positionen som branschledande inom materialhanteringslösningar.

Vill du veta mer?

Detta är ingen korrekt epost-adress.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Relaterat innehåll

Kontakt

Tjänster

Karriär