Jobberbjudande

Mekanikkonstruktörer - Produktutvecklare

Om rollen

Vi söker dig som brinner för människor och produktutveckling

Vi letar efter Sveriges bästa mekanikkonstruktörer. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Hos oss får du lära nya saker i varje uppdrag!

Oxyma Innovation är ett av Sveriges minsta produktutvecklingshus. Vi fokuserar på en enda sak: att hjälpa företag att utveckla produkter som kan förbättra världen en smula.

Det kan vara att göra produkter smartare. Enklare. Snyggare. Mer begripliga. Mer anpassat till den som skall använda produkten. Bättre ekonomi. Kort och gott, bättre relation med användaren.

Vi tror att stora idéer görs i det lilla formatet. Vi växer sakta men säkert. Och har lovat oss själva att aldrig bli fler än 75 personer. Vill du vara en av oss?

image

Din utmaning

I din roll som produktutvecklare kommer du att sätta din professionella kapacitet, sociala begåvning och din affärsmässighet på prov. Uppdragen/projekten är många gånger in-house men görs även ute hos kund med ett brett spann av avancerade uppdrag.

Lika självklart får du jobba under stort eget ansvar och tillsammans med kollegor borra djupt i kundens problematik för att komma upp med de mest innovativa och lönsamma produkterna. Du blir en del av ett företag i stark framåtrörelse, familjär kultur, hög rolighetsfaktor och stort spelrum för din personlighet. Du som är rätt för uppdraget blir också medskapare till framtidens produktutvecklingshus med högt i tak för dina idéer och generösa utvecklingsmöjligheter.

 

Du har
Vi förväntar oss att du har examen som civil- eller högskoleingenjör och har erfarenhet av att arbeta med konstruktion. Uppdraget kräver att du har minst fem års yrkeserfarenhet från produktutveckling.

 

Du är
För att fasa in i vår kultur och bygga starka relationer med både kund och kollegor behöver du vara en prestigelös, empatisk och kommunikativ personlighet. En skön lagspelare med högt EQ, ”stora öron”, nära till skratt och förmåga att ta konstruktiv kritik.

 

Ansökan och kontakt
Vi behandlar ansökningar löpande men sista ansökningsdag är måndag 2 december 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av Forsknings & utvecklingschef Martin Kleinwichs på martin.kleinwichs@oxyma.se eller 070-865 33 33

Ansök här

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta är ingen korrekt epost-adress.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Utbildningsnivå

Bifoga filer (Max filstorlek 10mb)

Du måste godkänna vår integritetspolicy

Formuläret kunde ej skickas.

Lediga jobb

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.