Jobberbjudande

Produktutvecklare - Mekanikkonstruktör

Om rollen

Vi söker dig som brinner för produktutveckling och älskar problemlösning

 

Vi letar efter Sveriges härligaste mekanikutvecklare! Hos oss kan du vara säker på att du alltid kommer att ställas inför nya utmaningar. Vi arbetar med många olika kunder i varierande storlek i olika branscher. Gemensamt för alla våra projekt är att vi jobbar tillsammans och delar med oss av vår kunskap till varandra.

 

Oxyma Innovation är Sveriges minsta produktutvecklingshus. Det som skiljer ut oss är att vi fokuserar lika mycket på kundens affär som att skapa fantastiska produkter. En enastående produkt som ingen vill använda är sällan det vår kund vill ha och att undvika det är vårt ansvar, både gentemot kunden och världen.

 

Vi tror på att stora idéer och en skön arbetsmiljö skapas bäst i det lilla formatet. Vi växer därför sakta och har lovat oss själva att aldrig bli fler än 75 personer. Vill du bli en av oss?

image

Din utmaning

I din roll som produktutvecklare kommer du att sätta din professionella kapacitet, sociala begåvning och din affärsmässighet på prov. Våra uppdrag och projekt är många gånger in-house men görs även ute hos kund med ett brett spann av avancerade uppdrag.

 

Du får jobba under stort eget ansvar och tillsammans med kunniga och prestigelösa kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Tillsammans sätter ni er in i kundens problematik för att skapa de mest innovativa och lönsamma produkterna. Du blir en del av ett företag med familjär kultur, hög rolighetsfaktor och stort spelrum för din personlighet. Du som är rätt för uppdraget blir också medskapare till framtidens produktutvecklingshus med högt i tak för dina idéer och generösa utvecklingsmöjligheter.

 

Du har
Vi förväntar oss att du har examen som civil- eller högskoleingenjör och har erfarenhet av att arbeta med konstruktion. Uppdraget kräver att du har minst tre års yrkeserfarenhet från produktutveckling.

 

Du är
För att fasa in i vår kultur och bygga starka relationer med både kund och kollegor behöver du vara en prestigelös, empatisk och kommunikativ personlighet. En skön lagspelare med högt EQ, ”stora öron”, nära till skratt och förmåga att ta konstruktiv kritik.

 

Ansökan och kontakt
Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor om tjänsten besvaras av utvecklingschef Martin Kleinwichs på martin.kleinwichs@oxyma.se eller 070-865 33 33

 

Ansök här

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta är ingen korrekt epost-adress.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Utbildningsnivå

Bifoga filer (Max filstorlek 10mb)

Du måste godkänna vår integritetspolicy

Formuläret kunde ej skickas.

Lediga jobb Oxyma Innovation Syd

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Lediga jobb Oxyma Innovation Syd

Konstruktör inom Mekanik

Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker efter Skånes skarpaste ingenjörer. Vi vet att du vill prova något nytt. Vi har lediga tjänster som passar dig.

Konstruktör inom maskinteknik

Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker efter Skånes skarpaste ingenjörer. Vi vet att du vill prova något nytt. Vi har lediga tjänster som passar dig.

Konstruktör inom mekatronik

Vet du om att du vill byta jobb? Vi har lediga tjänster för dig som vågar prova. Helsingborgs kaxigaste produktutvecklingshus söker nu efter Skånes skarpaste ingenjörer.