Karriär

Karriär på Oxyma

På Oxyma brinner vi för produktutveckling genom ingenjörskonst. Det kan handla om design, konstruktion, mekanik, elektronik, mekatronik, projektledning och allt däremellan. Vill du bli en del av Skandinaviens minsta produktutvecklingshus med det största hjärtat? Välkommen till oss!

Varför Oxyma?

Oxyma är produktutvecklingspartnern som tar fram kreativa och tekniskt avancerade lösningar med fokus på användare, affär och marknad. Våra projekt varierar vad gäller både omfattning och karaktär, men det huvudsakliga målet är alltid att genom vårt arbete förbättra för våra uppdragsgivare, deras kunder och världen vi lever i. På Oxyma kan vi erbjuda dig som medarbetare en:

 

Central arbetsplats

Vårt kontor är beläget på Sankt Eriksgatan i Stockholm, nära både citypuls och lugnet i Hagaparken.

 

Innovativ miljö

Hos oss surrar luften av spännande idéer och nya tekniska lösningar. På kontoret i Stockholm har vi en 3D-printer och prototypverkstad som alla våra medarbetare är välkomna att använda. 

 

Stora utvecklingsmöjligheter

Vi ser kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte som en naturlig del av jobbet. Hos oss har du stor utvecklingspotentialen och möjlighet att få vara med på nya spännande projekt.

 

Familjär och prestigelös teamkänsla

Vi känner varann väl och tillsammans hjälps vi åt och bryr oss om vår gemensamma affär. För att säkra vår familjära kultur har vi bestämt en gång för alla att vi aldrig skall bli fler än 75 personer.

 

Om du uppskattar det lilla företaget som värdesätter individen tror vi att du kommer att trivas hos oss. Det innebär självklart mycket ansvar och hårt arbete – men också stor frihet.

 

Lediga jobb

Är du sugen på att bli en del av vårt innovativa team? Kika in våra lediga tjänster nedan!

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Vi letar efter Sveriges bästa konstruktör av elektronik och inbyggda system. Passionerade produktutvecklare som vill göra saker man inte gjort tidigare. Erfarna personer som kan ta sig an utmanande projekt där man tillsammans med andra löser problem och utvecklar alla möjliga olika produkter.

Kundansvarig säljare

Gillar du människor, teknik och affärer? Oxyma Innovation söker en kundansvarig säljare och affärsutvecklare. Söker du en mindre arbetsplats där du får frihet och tydliga mål – kom till oss!

Senior mekanikkonstruktör

Är du en prestigelös problemlösare ut i fingerspetsarna som brinner för att utveckla fantastiska produkter inom olika branscher? Vi växer och förstärker nu vårt team med en senior mekanikkonstruktör med ambitionen att bidra med engagemang och erfarenhet. Som produktutvecklare hos oss...

Mer från Oxyma

Tjänster

Kundcase

Kontakt