image

Behöver ni bli bättre på innovation?

 

När innovation är enda sättet att överleva

I stort sett alla branscher genomgår nu en utveckling som har triggats av digitalisering och förändrade behov när det gäller snabbhet och transparens. Många företag känner av pressen och ökad konkurrens från oväntat håll. Hur jobbar ni för att vara aktuella i er bransch?

 

Tillsammans kan vi stärka er position

Vi hjälper er gärna att utveckla ert erbjudande. Många verksamheter lever med en verklighet där konkurrensen är stor och utvecklingen går snabbt. Det är lätt att hamna i en situation där utvecklingsavdelningen fastnar i produktvård och nyutvecklingen dikteras av konkurrenternas initiativ. Målet är förstås att hjälpa er att ta ledningen och slippa ligga hack i häl eller hamna på efterkälken.

 

Vi lyssnar in er och marknaden

För den som inte ständigt utvecklar produkter och erbjudanden med nya innovationer finns risken att prispress, låga marginaler och ökad konkurrens från nya aktörer gör att kunderna vänder sig till någon annan. När ni kommer till oss vill vi förstå er marknad, hur era långsiktiga mål och visioner ser ut och vilken strategi ni har för att komma dit.

 

Situationer när innovation är lösningen

Våra kunder kommer till oss med olika utgångspunkter och drivkrafter i sitt innovationsarbete. Det kan till exempel vara:

– Tillväxtmål som ställer krav på nytt sortiment med produkter och lösningar för ökad försäljning.
– En önskan om att nå en marknadsposition som det innovativa företaget och med utmaningen att produkter och erbjudande inte speglar den önskade positionen. 
– Situationer där produktutveckling begränsas av patent och vi behöver komma in med kreativt tänkande för att hitta andra vägar.
– Tekniska utmaningar som kräver nya lösningar. 

Vi stärker ert team

Med Oxymas metodik och processer för innovationsarbete hittar vi ett upplägg anpassat för er situation och era förutsättningar. Behöver ni konkreta nya idéer på produkter eller vill ni öka innovationsgraden inom den egna organisationen? Vi kan komma in och vägleda och dela kunskap, metoder och arbetssätt så att det egna teamet blir självgående på sikt. Vi ser fram emot att höra mer om era utmaningar!

 

Hör av dig om du vill veta mer!

Detta fält måste fyllas i.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Mer från Oxyma

Kontakt

Kundcase

Karriär