image

Oxyma Case Management - dedikerad hjälp på kort varsel!

 

Har ni ibland behov av extraresurser för små uppdrag som rör underhåll och produktutveckling? På Oxyma vet vi att det kan vara både tidskrävande och ineffektivt att ta in extern hjälp om det inte görs på rätt sätt.

För att säkerställa en smidig process behövs hjälp från personer som är både införstådda och inkörda när det gäller din verksamhets förutsättningar, produkter och utvecklingsmiljö. Någon som snabbt och smidigt kan hoppa in i uppdrag med samma mål och ambition som era egna interna resurser. 

 

 

 

OCM hjälper er framåt snabbt

Vårt svar på marknadens behov blev Oxyma Case Management (OCM). OCM finns till för dig som önskar snabb hjälp med små produktutvecklings- och underhållsuppdrag av en och samma utvecklare.

Med OCM kan vi öka er kapacitet genom att fungera som er utvecklingsorganisations förlängda arm. Oavsett vad du behöver hjälp med ser vi till att den som kommer in som extraresurs är insatt i er verksamhet så att ingen kunskap går förlorad. Kort varsel, snabb uppstart och flexibla arbetssätt – det är tanken med OCM.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Detta fält måste fyllas i.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Mer från Oxyma

Kontakt

Kundcase

Karriär