image

Projektledning

Vi leder utvecklingsarbetet från första frågan om en produktidé till serieproduktion. Projekten drivs agilt och främst som helhetsåtaganden men också hos våra kunder vid behov, ofta innehåller projekten medlemmar från båda organisationerna. 

 

Oxymas verksamhet är anpassad för kunder med vitt skilda produkter, mål och förutsättningar där projektledaren anpassar vår grundprocess för affärsfokuserad produktutveckling efter er verksamhet.   

 

Våra projektledare har alla en bakgrund som utvecklare och leder projekten baserat på sina insikter och erfarenheter med stöd av Oxymas utvecklingsprocess för affärsfokuserad produktutveckling. 

I vårt agila arbetssätt tar vi tidigt fram mock-up och prototyp, som byggs och testas i vårt labb, för att utvärdera idéer och koncept. Vi validerar produkten mot affärsmål, tekniska krav och genomförda riskanalyser.

 

Vi industrialiserar, underhåller och vidareutvecklar era produkter.

 

Projektledaren rapporterar löpande projektstatus med uppföljning av budget och mål till den gemensamma styrgruppen.  

 

Välkommen att berätta för oss om er utmaning! En av våra projektledare definierar tillsammans med er produkten och tar fram en projektplan med era mål och er affär i fokus.   

Vill du att vi ska kontakta dig?

Detta fält måste fyllas i.

Formuläret kunde ej skickas.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök igen!

Ditt meddelande har skickats.

Mer från Oxyma

Kontakt

Kundcase

Karriär