Karriär

Karriär på Oxyma

På Oxyma brinner vi för produktutveckling genom ingenjörskonst. Det kan handla om design, konstruktion, mekanik, elektronik, mekatronik, projektledning och allt däremellan. Vill du bli en del av Skandinaviens minsta produktutvecklingshus med det största hjärtat? Välkommen till oss!

Varför Oxyma?

Oxyma är produktutvecklingspartnern som tar fram kreativa och tekniskt avancerade lösningar med fokus på användare, affär och marknad. Våra projekt varierar vad gäller både omfattning och karaktär, men det huvudsakliga målet är alltid att genom vårt arbete förbättra för våra uppdragsgivare, deras kunder och världen vi lever i. På Oxyma kan vi erbjuda dig som medarbetare en:

 

Central arbetsplats

Vårt kontor är beläget på Sankt Eriksgatan i Stockholm, nära både citypuls och lugnet i Hagaparken.

 

Innovativ miljö

Hos oss surrar luften av spännande idéer och nya tekniska lösningar. På kontoret i Stockholm har vi en 3D-printer och prototypverkstad som alla våra medarbetare är välkomna att använda. 

 

Stora utvecklingsmöjligheter

Vi ser kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte som en naturlig del av jobbet. Hos oss har du stor utvecklingspotential och möjlighet att få vara med på nya spännande projekt.

 

Familjär och prestigelös teamkänsla

Vi känner varann väl och tillsammans hjälps vi åt och bryr oss om vår gemensamma affär. För att säkra vår familjära kultur har vi bestämt en gång för alla att vi aldrig skall bli fler än 75 personer.

 

Om du uppskattar det lilla företaget som värdesätter individen tror vi att du kommer att trivas hos oss. Det innebär självklart mycket ansvar och utmanande arbetsuppgifter – men också stor frihet.

 

Lediga jobb

Är du redo att bli en del av vårt innovativa team? Kika in våra lediga tjänster nedan!

Produktutvecklare inom elektronik och inbyggda system

Oxyma söker nu elektronikutvecklare som vill utveckla produkter från idé till färdig produkt. Er som gillar du att lösa problem och är orädda inför att ta er an produkter från vitt skilda branscher.

Mekanikkonstruktör med vana av produktuveckling

Är du en prestigelös problemlösare som brinner för att utveckla fantastiska produkter inom olika branscher? Vill du bidra med engagemang och erfarenhet för att stärka vårt team?

Senior produktutvecklare inom elektronik

Vi söker erfarna elektronikutvecklare som inte bara vill utveckla produkter från idé till färdig produkt utan även lyfta sina medarbetare till nya nivåer.

Mer från Oxyma

Tjänster

Kundcase

Kontakt